FAQ

Inchecken kan vanaf 14.00. De uitchecktijd is 10.00. Er is geen receptie aanwezig op onze minicamping. Je ontvangt informatie via de mail over de sleuteloverdracht van de Boshut of Keet.

Boottickets boeken gaat via www.doekse.nl. Er gaan langzame boten (duur zo’n 2 uur, lekker in de zon op het dek)) en snelle (want we willen er zo snel mogelijk zijn) 50 minuten vaartijd.

Aangekomen bij Harlingen kun je de auto parkeren op de grote parkeerplaats

Via www.parkerenharlingen.nl. Van daaruit loop je in 5 minuten naar de veerterminal of je neemt de bus.

Nee dat kan niet. We hebben zo’n kleine camping dat we hier geen plaats voor hebben. Je kunt de bagage uitladen natuurlijk maar dan moet de auto op het parkeerterrein tegenover vakantiepark Tjermelân geparkeerd worden.. Dit is zo’n 10 minuten wandelen vanaf de camping.

Terschelling is een fietseiland. Er zijn vele verhuurders en deze kunnen fietsen op afspraak op de camping bezorgen/ophalen.

Lekker avontuurlijk is om een fiets op West te huren en dwalend over het eiland naar de camping te fietsen. De bagage wordt afgeleverd. Let op: voor het ophalen moet een afspraak gemaakt worden. De bagage kun je dan in het bagagehuisje zetten bij de ingang van de camping.

Hoewel wij van team Keet aan zee dol zijn op viervoeters met harige vachten, zijn ze op onze camping helaas niet welkom.

 

De Boshut, Keet en safaritent zijn uitermate geschikt voor spelletjes en goede gesprekken, maar voor contact met de boze buitenwereld hebben we wifi.

Alle bedden zijn opgemaakt als de gasten aankomen. Zooooo fijn is dat.

Ook ligt er een setje theedoek / keukendoek / schoonmaakdoekjes / sponsje / afwasborstel. Zelf dus alleen nog handdoeken mee!

Lekker een visje grillen. Wij houden ervan. Daarom bij iedere plek een Weber-bbq en vuurschaal. Fijn is wel als ieder deze netjes schoonmaakt na gebruik voor de volgende gasten.

Let op: vaak heerst er een verbod op open vuur op het eiland wanneer het erg droog en warm weer is. Houd hier rekening mee (ook graag met de windrichting, onze nieuwe tent en andere gasten) Check op: www.terschelling.nl

Brandhout is overal te koop op het eiland.

Als je nog steeds geen antwoord hebt gevonden op je vraag, neem dan even contact met ons op! Dit kan via de telefoon (06 53 16 17 09) of stuur een App.